Telefoon : 0174 - 514 260  |  E-mail : info@adctandartsen.nl

MVO & Sponsoring

ADC Tandartsen hecht waarde aan een goede kwaliteit van dienstverlening, maar ook aan de maatschappij om haar heen.

ADC Tandartsen vindt het belangrijk dat kinderen kunnen sporten. Daarom sponsoren wij het triatlon-familieteam Tri-Fa. Dit familieteam heeft één passie:

TRIATLON (ZWEMMEN, FIETSEN EN HARDLOPEN IN ÉÉN WEDSTRIJD).

De drie zussen Jacqueline Nell, Carola Nell, Jolanda Nell en twee zwagers Martijn van Prooijen, Dennis van de Worp en Marlo Moedig realiseren zich maar al te goed dat zij hun dromen kunnen waarmaken zonder belemmeringen. Om deze reden hebben zij hun krachten gebundeld en zetten zich in om jongeren te helpen die om financiële redenen niet kunnen sporten. In 2014 heeft Tri-Fa € 7.500,00 aan het Jeugdsportfonds geschonken en zij hopen in 2015 opnieuw een geweldig bedrag te overhandigen.

Activiteiten
Tri-Fa doet mee aan het eredivisie (dames), 2de (heren) en 3de (heren) Divisie triatlon-circuit. Deze circuits bestaat uit 5 triatlonwedstrijden. De Divisies zijn elk jaar een spektakel vol spanning. Individuele strijd en teamprestatie gaan hand in hand! Mark Wilson, Ton van Vliet, Pieter Aaldring en Petra Aaldring versterken Tri-Fa om deel te kunnen nemen aan dit circuit.

Wilt u de belevenissen van Tri-Fa volgen? Neem dan een kijkje op www.trifa.nl of volg ze via twitter @Trifa7 of via facebook www.facebook.com/trifatriatlon
logo trifa