Telefoon : 0174 - 514 260  |  E-mail : info@adctandartsen.nl

Tarieven ADC Tandartsen De Lier

tandartstarieven 2018
De tandartstarieven 2018 zijn vastgesteld door de Nederlandse Zorgautoriteit (NZa).
https://www.tandarts.nl/tandartstarieven/2018

prijslijst  materiaal en techniekkosten 2018
Ieder mens is uniek. En daarmee ook iedere tandheelkundige behandeling. Om daar zo goed mogelijk invulling aan te kunnen geven heeft de Nederlandse zorgautoriteit bepaald dat bij bepaalde behandelingen materiaal- en techniek kosten additioneel in rekening moeten worden gebracht. Hierdoor krijgt u als patiënt meer keuzemogelijkheden om die behandeling in te vullen.

Om u vooraf inzicht te geven in die mogelijkheden en de daarbij behorende prijsindicatie, hebben wij het volgende overzicht samengesteld. Om het overzichtelijk te houden hebben we de meest voorkomende behandelingen opgenomen. Indien er sprake is van een tandheelkundige behandeling waarbij materiaal en/of techniekkosten in rekening worden gebracht en u heeft samen met uw behandelaar bepaald hoe deze worden ingevuld, dan krijgt u hiervoor een individuele prijsopgave of kunt u hierom vragen. Aan dit overzicht kunnen geen rechten worden ontleend.

prijslijst materiaal-en techniek kosten 2018

codes
Tandheelkundige zorgaanbieders declareren met behulp van codes. Elke prestatie heeft een eigen code. Die code bestaat uit een letter en twee cijfers (bijvoorbeeld C11: Periodiek onderzoek). Deze systematiek maakt uw factuur gemakkelijk te begrijpen en te controleren.

Begroting
ADC Tandartsen De Lier zal u bij een behandeling die hoger uitvalt dan €500 euro desgewenst een begroting geven.

Verzekeringen
Bij verzekeringen waarmee ADC Tandartsen De Lier een contract heeft (DSW), worden de prijzen van de betrokken verzekeraar gehanteerd.

Declaraties
Declaraties ontvangt u via Fa-med B.V. Zij zijn ook het eerste aanspreekpunt voor eventuele vragen hierover. Die kunt u stellen via de website of via het contactcenter van Fa-med (op werkdagen van 08.00-18.00 uur via telefoonnummer 0900-0885).